Tur til Italia

I dag har jeg bestilt meg tur til Italia. Jeg har alltid vært svært interessert i reising, og det er godt å komme i gang med denne hobbyen igjen.

Denne gangen går turen til Roma der jeg skal tilbringe en helg. Planen er å fylle opp tiden med sightseeing og andre spennende aktiviteter.

Vatikanet og Colosseum
De to hovedmålene mine er å se Vatikanstaten og Colosseum. Dette er historiske perler som jeg lenge har drømt om å få se med egne øyne. Selv om jeg har sett alt på TV så er det virkelig noe eget med å være der og føle på stemningen. Jeg merker at jeg blir utålmodig bare av å tenke på reisen. Jeg har egentlig lyst til å bare reise med en gang.

Vennetur
Jeg har bestilt turen sammen med en god venn som jeg skal reise sammen med. Tidligere har jeg reist en del alene, men dette blir fort ensomt i lengden. Derfor gleder jeg meg til en skikkelig sosial tur der vi får gjort alt det vi drømmer om. Etter sightseeing om dagen kommer vi selvfølgelig til å prøve utelivet i den gamle byen. Vi har hørt mye bra om de ulike barene, og har derfor stor tro på at vi skal klare å ha det svært gøy.

Det verste med å bestille tur er at man bare venter på å reise. Alt jeg tenker på nå er turen og hva vi skal oppleve. Da er det godt å vite at vi reiser allerede neste helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.