Tur på hytta

I helga bestemte jeg meg for å ta turen på hytta helt alene. Noen ganger liker jeg å forlate situasjonen for å være litt for meg selv.

Det er noe fantastisk med å få koble ut helt fra alt og alle. Dette fikk jeg nyte godt av når jeg var tilbrakte helga på hytta i den norske fjellheimen.

Solid gåtur
Det er et ganske langt stykke å gå fra parkeringsplassen til der hytta ligger. Jeg tok selvsagt utfordringen og det var godt å få litt mosjon. Jeg merket likevel at det var uvant å gå i så bratte motbakker, og dette er sikkert noe jeg burde ha trent på oftere. Når jeg endelig kom opp var det fantastisk å beundre utsikten ned mot fjorden og bygdene under. Jeg ble imidlertid ikke sittende lenge i ro før jeg gikk videre.

Jeg valgt nemlig å gå en tur til et utsiktspunkt over hytta den samme dagen jeg kom frem. Helgen ble fylt opp med slike småturer for å få ekstra mosjon. Selv om jeg elsker å være på hytta så klarer jeg ikke sitte i ro i flere dager. Når jeg likevel var alene var det fantastisk å kunne bruke mesteparten av tiden på å beundre naturen.

Når jeg kom hjem var det rett til sengs for å få de nødvendige timene på puta. Når jeg våknet var det mandag igjen, og hytta var borte fra bevisstheten. Noen ganger føles det som om det blir for mye stress i hverdagen, og da er det liten tvil om at det er positivt å komme seg bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *