Trening på sykkel

I dag tok jeg endelig frem sykkelen igjen etter lang tids fravær av bruk. Det ble en fantastisk opplevelse på landeveien.

Hele 20 mil ble tilbakelagt når jeg endelig kom meg ut på sykkeltur igjen. Det var strålende hver ute, og jeg fikk se fantastisk natur langs veien.

Befriende
På forhånd hadde jeg svært liten tro på sykkelformen siden jeg ikke har syklet på lenge. Når jeg kom ut på veien så følte jeg at det gikk overraskende enkelt fremover. Dette gjorde noe med motivasjonen, og jeg fikk økt tro på at jeg kunne komme meg langt avgårde. Dette viste seg å stemme, og det ble mer enn tur i lykkerus enn blodslit. Det er alltid fantastisk når man blir positivt overrasket over hvor godt man behersker noe.

Med naturen på nært hold
Den veien jeg syklet på hadde fantastisk utsikt til naturen på alle kanter. Det er enkelt å glemme hvor vakkert vi har det rundt oss i en hektisk hverdag. Da er det flott at man kan bli minnet på dette når man sitter på et sykkelsete. Rundt meg så jeg vakre blomsterenger, den praktfulle fjorden og fossefall. Det var mye å se på, og tiden gikk fort mens jeg syklet. Det var litt som om jeg glemte tiden og gikk inn i en ny verden.

Det var en stor opptur å endelig få syklet igjen. Målet er å begynne med et par turer i uken fremover, og øke til flere etterhvert. Sykling er en fantastisk måte å holde seg i form på, og noe jeg har stor glede av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *