Reisebasiller og dusj

Etter turen min til Italia har jeg virkelig fått «reisebasillen» i meg, og jeg er stadig inne og ser på ulike spennende turer. Det er jo blitt veldig billig å reise i dag, og er man heldig kan man skaffe seg noen rimelige pakketurer som inkluderer både flybillett og opphold. Som regel må man være kjapt ute for å skaffe seg slike pakketurer, da de billigste blir fort utsolgt. Men det er nok ikke så veldig aktuelt med en tur akkurat nå dessverre. Jeg må nok vente en liten stund og spare litt ekstra penger. Det har nemlig vært en del utlegg til boligen min i det siste.

Pusset opp badet
Jeg har gjort en liten oppussing på baderommet mitt, og i tillegg oppgradert til et nytt dusjkabinett 80×80. Det var en størrelse som passet badet mitt perfekt og som jeg er veldig godt fornøyd med. Å gjøre en investering i en gode dusjforhold hvor en bor tror jeg er lurt. Det er lite som kan være like avslappende som en varm og lang dusj etter en lang arbeidsdag. Så om jeg må vente en ekstra måned eller to for å ta meg en tur til utlandet når jeg kjøpte kabinettet, gjør ikke det meg noe. Jeg får også noen gjester som skal bo hos meg neste helg, og jeg tipper de vil bli godt fornøyd med oppgraderingen jeg har gjort. Det er venner jeg ikke har sett på en god stund som også er lidenskapelig opptatt av idrett, så vi kommer nok til å få en flott helg tenker jeg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.