Om Nick og bloggen

Mitt navn er Nick Kallestad og det er jeg som står bak denne nettsiden. Gjennom hele livet har jeg hatt en svært stor interesse for idrett. Dette har gjort at jeg har fulgt med på det meste som har skjedd innenfor en rekke idretter. Spesielt gjelder dette IL Sverre som er min favorittklubb.

Noen nøyer seg med fotball, og har glede av dette alene. For meg blir det aldri nok, og jeg prøver alltid å følge med på så mange ting som mulig. De siste årene har likevel hovedfokuset ligget på IL Sverre, og de grenene som de er representert i. Dekningen av dette vil være en sentral del av mitt bidrag til blogosfæren.

Fotball

IL Sverre har et svært godt fotballag som jeg følger i tykt og tynt. Det er alltid hyggelig å gå på kamp og heie på eget lag. I tillegg følger jeg med på det meste som skjer innenfor norsk og internasjonal fotball. Dette er noe som jeg kommer til å skrive mer om på bloggen.

Tennis

Dette er en av de beste grenene til IL Sverre. Helt siden jeg var liten har jeg fulgt med på Wimbledon og andre store internasjonale tennisturneringer på TV. Derfor har jeg også fått en stor interesse for dette i voksen alder. Det er spesielt det som skjer på tennisfronten innenfor egen klubb som opptar meg, og dette vil derfor få mye fokus her.

Sykkel

Sykkel er en svært strategisk idrett som krever imponerende kondisjon av en utøver. IL Sverre har en spennende elitesatsing på gang også på dette feltet. Denne vil jeg følge nøye, og rapporter vil være tilgjengelige her på nettsiden. Jeg håper at dette kan være med å øke interessen blant publikum utenfor nærområdet.

Personlig blogg

Siden dette faktisk er min egen blogg så ser jeg det som naturlig å kombinere idrettsdekningen med personlige innlegg. Derfor vil jeg skrive om min hverdag og andre ting jeg bruker tid på. Jeg satser på at folk forstår denne kombinasjonen, og ikke stiller spørsmålstegn ved min evne til å dekke IL Sverre på en nøytral måte. Om noen har tilbakemeldinger så er jeg selvfølgelig alltid mottakelig for dette.