Ny sovesofa

Jeg har lenge vært på jakt etter en ny sovesofa til leiligheten. Nå har jeg endelig funnet en som passer perfekt inn med interiøret.

En sovesofa kan være svært praktisk når man skal ha venner på besøk. Derfor slo jeg til med en gang når jeg så den perfekte modellen på Trademax.no.

Stilren og praktisk
Sovesofaen er hvit og har et klassisk design. Dette passer svært bra inn med resten av interiøret i stua i leiligheten min. Når sofaen i tillegg kunne gjøres om til en dobbeltseng så var dette et stort salgsargument. Jeg fikk den til en god pris og er svært fornøyd med investeringen. Nå gleder jeg meg allerede til neste gang jeg får overnattingsgjester i leiligheten. De vil uten tvil ha glede av den nye og komfortable sovesofaen.

Sovesofa

Bilde fra Trademax

Svært god kundeservice
Jeg hadde kontakt med Trademax flere ganger, og var svært imponert over den behandlingen jeg fikk. De svarte vennlig på alle spørsmål og ordnet levering direkte på døren. Sofaen kom bare etter noen få dager, og ble derfor raskt satt på plass i stua. Det er fantastisk at man slipper ta turen til en møbelbutikk, men kan gjøre alt på internett. Dette er uten tvil en metode jeg har sansen for, og som jeg kommer til benytte meg av i fremtiden.

Jeg er egentlig mest skuffet over at jeg ikke tidligere har vært klar over hvor enkelt man kan kjøpe møbler på internett. Når både kundeservice og tilgjengelighet er bedre enn i vanlige butikker så er dette alternativet en sikker vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *