Ny seng

Jeg skrev tidligere om oppussingen jeg gjorde på baderommet, og at jeg kjøpte meg inn et nytt dusjkabinett. Jeg ble svært så fornøyd med innkjøpet, og det er deilig å komme inn på et bad som er litt mer moderne enn det jeg tidligere hadde. Det er nemlig blitt svært så komfortabelt, og det er nesten slik at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ventet så lenge med å pusse opp. Ofte tenker jeg at slikt arbeid vil være ekstremt tidskrevende og dyrt, men er man lur trenger ikke det være tilfellet.

Litt arbeid på soverommet
Med entusiasmen min fra arbeidet på badet, har jeg også begynt å slå meg løs på soverommet. Ikke noe store prosjekter på gang der enda, men en ny seng fra Trademax er blitt bestillt, og jeg venter den levert i løpet av noen dager. På samme måte som at badet var slitt og trengte en liten forfriskning, kan det samme sies om soverommet. Så det skal med andre ord blir godt å få på plass en ny seng i første omgang.

Sommersesongen i gang
Ellers er det jo mye som skjer i idrettens verden også nå på sommerhalvåret. Spesielt innen friidrett har det vært mye aktivitet hos IL-Sverre i det siste. Å kunne gjennomføre treningsøkter ute i solen, er jo noe som gjør en slik idrett enda mer populært og attraktiv, og det har dermed vært mange nye fjes som har dukket opp. Det er flott å se, og gøy å merke at det ikke bare er fotball det handler om hele tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.