IL Sverre vant serien

Etter en lang og utfordrende sesong er det fantastisk å stå igjen som vinnere. IL Sverre tok i går seriegullet i sin divisjon, og dette førte til store jubelscener på stadion.

Det var IL Tveita som var motstander i siste serierunde. Utfallet av kampene var avgjørende for at IL Sverre slo FK Karlsen i kampen om seriegullet.

Spennende situasjon
Det var nemlig slik at IL Sverre garantert ville innkassere gullmedaljene med seier i gårsdagens kamp. Derfor var det ikke overraskende at man så et kjempende mannskap på banen. Med 3-0 over IL Tveita kunne spillerne stolt si seg fornøyd med både kampen og sesongen. De gjorde jobben og tok hjem seriemesterskapet for klubben.

Stor feiring
Etter kampen ble bragden feiret på klubbhuset. Arrangementet var åpent for alle medlemmer som ønsket å delta på festlighetene. Det var utrolig mange tilhengere som tok seg bryet med å møte opp for å hylle spillerne. Dette ble satt stor pris både av spillerne og klubbledelsen. Spillergruppa hadde faktisk skrevet en egen sang for å takke fansen. Denne fremførte de til stor applausen foran alle de fremmøtte.

Det er første gang i historien at IL Sverre har vunnet seriegullet. Dette gir optimisme med tanke på kommende sesong, og forhåpentligvis en mulighet til å sikre seg mer sponsormidler. Det er viktig at laget fortsetter treningen gjennom vinteren for å holde formen. Med riktig satsing så er det mulig å gjøre det samme på nytt neste år.