IL Sverre til Tour of Norway 2015?

IL Sverre får stadig flere gode syklister på sitt landeveislag. Derfor lanserer jeg et forslag om at vi bør få meldt på et lag til Tour of Norway neste år.

Dette sykkelrittet har blitt stadig mer populært i Norge og utlandet. TV-overføring til en rekke land gjør at vi kan få unike muligheter til å profilere klubben.

Stort potensiale
Det er liten tvil om at IL Sverre har noen av de største sykkeltalentene i landet. Disse personene trenger å få utfordre seg i konkurranse med profflagene. Dette er noe som kan bidra svært positivt til deres utvikling, og gi dem styrket motivasjon til videre satsing. Klubben bør også se mulighetene til å vokse på dette.

Viktig profilering
Profilering av klubben i et ritt som Tour of Norway vil ha mye å si for vår merkevare. Dette vil føre til at IL Sverre blir et kjent navn i hele Norge og en del andre land. Dette vil blidgjøre våre sponsorer, og det er samtidig stor sjanse for å tiltrekke seg nye. En klubb i vekst har alltid behov for mer penger, og det er derfor ingen grunn til å ikke gripe de mulighetene vi har til å få midler i kassa.

Det er min mening at IL Sverre bør sende sitt elitelag i sykkel til Tour of Norway 2015. Dette vil være et stort løft for klubben på mange områder. Utøverne vil få utfordret seg selv, klubben vil bli mer kjent og vi kan tiltrekke oss nye bidragsytere. For meg høres dette ut som fantastisk mulighet for klubben.