Fotballtap for IL Sverre

IL Sverre var nære ved å utligne på overtid mot Karlsen FK. Dessverre endte det med et bittert nederlag i en kamp der hjemmelaget var best.

Det var knyttet store forventninger til hjemmekampen mot Karlsen FK. IL Sverre hadde de fleste sjansene, men var dessverre altfor ineffektive foran motstandernes mål.

Heldig straffemål
IL Sverre virket å ha god kontroll over kampen de første tjue minuttene. Kort tid etterpå fikk Karlsen FK et feilaktig tildelt straffespark av dommeren. Dette satte kapteinen på laget rett i mål til stor jubel for bortefansen. Deretter var kampen mer jevnspilt i resten av den første omgangen. Det var tydelig at treneren hadde tatt tak i hjemmelaget før andre omgang. De kom nemlig ut fra garderoben med en fantastisk innstilling.

Total dominans etter pause
IL Sverre tok raskt kontrollen etter pause, og viste virkelig initiativ til å snu kampen. Dette førte til en rekke sjanser der mirakler forhindret en utligning. Det kunne stått både 3-1 og 4-1 utover i omgangen. Bortelaget hadde bare en sjanse på en kontring i hele omgangen. På slutten satte IL Sverre igjen ekstra trykk på motstanderne uten å få noe utbytte av dette. Flere sjanser på overtid kunne vært satt i mål til jubel for hjemmepublikummet. Dessverre klarte ikke spillerne å levere på den glatte og våte gressbanen.

FK Karlsen vant til slutt 0-1 i bortekampen mot IL Sverre. Det må sies at de var svært heldige med å oppnå et slikt resultat i en kamp de på ingen måte dominerte.