Flott ny oppgradering til leiligheten min

Etter min langtur alene til hytta følte jeg meg energisk og frisk. Det er veldig deilig å kunne bare være med sine egne tanker en liten periode. Da kobler man helt av, og man kommer seg litt vekk fra den vanlige hverdagen. Litt tid for seg selv gjør også at det blir ekstra godt å treffe på venner og familie igjen når man er tilbake.

Byttet ut dør
Med energien hentet fra turen til hytten fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på lenge, nemlig å få en ny innerdør på plass i leiligheten min. Den jeg hadde har vært moden for utskiftning en god stund nå, så det var godt å få det gjort. Valget falt på en ubehandlet dør i furu. Siden den ikke er behandlet må jeg enten lakke eller beise den. Det blir nok beis for min del.

Kjøpte døren på Bygghjemme.no. Veldig godt fornøyd med utvalget de hadde der. Med over 275 forskjellige dører å velge mellom, i alle ulike former og prisklasser, bør de fleste kunne finne det de leiter etter der. Det er veldig greit å kunne handle slike ting over nettet, og slippe å måtte gå fysisk til en butikk å leite fram en passende dør. Ikke bare pleier det å være et mindre utvalg, men ofte kan det faktisk også være dyrere å handle i en vanlig butikk. Det har nok noe med at de trenger flere ansatte som kan hjelpe kunder, og større utgifter til lokaler. Jeg ble i hvert fall godt fornøyd med mitt kjøp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.