En sommer uten så mye idrett

Selv om idretten tar opp mesteparten av min tid så jeg har også en viss interesse i hjemmet. Jeg er ikke den mest hendig mann kanskje, men det er klart at jeg kan håndtere verktøy uten noen store problemer. Ofte er det slik at jeg kjører gressklipperen og trimmer og så, mens min kone pleier å gjøre det pent i hjemmet. Det er sånn typisk tradisjonell fordeling av arbeidsoppgaver – men bak kulissene skjuler det seg faktisk utfordrende interessene i familien vår. For eksempel er det min kone som vanligvis tar seg av vår bil, og jeg liker å dekorere å pusse opp i hjemmet.

Dette med å handle på nettet
Jeg innrømmer at jeg kanskje har vært litt skeptisk til å kjøpe ting på nettet. I alle fall sånn som koster litt mer slik som møbler, elektronikk, biler, etc. Men min kone har bevist for meg at det faktisk er ganske lett hvis du bare finne de rette sidene. I går viste hun meg hennes favoritt butikk Chilli og det endte opp med at vi kjøpte hjem noen hjemmeinnredning. Nå føler jeg meg som en unge på julaften. Jeg går og lengter etter levering 🙂

Snart tid for årsmøte hos IL Sverre
Jeg bemerket at IL Sverre hadde gått ut med informasjon om et ekstraordinær årsmøte i august, i Trønderhallen. De skal gå gjennom finansiering av kunstgressbaner til Elsberg (fotballanlegg) og noen andre økonomiske spørsmål vil også være på agendaen. Jeg er opptatt denne dagen, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å prøve å delta på møtet. Fremtiden vil avhenge mye av hvordan de klarer sine lån innenfor klubben, så jeg ønsker å høre hvordan de grunn om fremtidige inntekter.

Snart tid for knøttturneringer også. Det ser jeg virkelig frem til! Det er det eneste som gjør meg gla nå for høsten. I tillegg til Levanger Cup vil det være turneringer med Aasguten IL, Skogn IL og Neset FK. Mer informasjon ble det imidlertid ikke funnet på deres hjemmeside ennå. Nå kan det godt væreaugust måned syns jeg, slik at idretten kan komme i gang igjen. Det er kjedelig på sommer uten idrett – selv om vi har hatt både EM og OL nå i sommer i hvert fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.