En ny opplevelse med bilen

Denne helgen hadde jeg en opplevelse som jeg ikke har hatt før. Vi var ute og kjørte i bilen på vei til tennisklubben med min venn Stephen når det kommer en stein flyende og slår i min foran vindu på bilen. Jeg ble så redd! Det hørtes virkelig ut som en skikkelig smell!

Tennisen ble kansellert
Når steinen traff mitt vindu på bilen så ble det bare som et lite hull først. Men en liten sprekk begynte å spre seg ut over synsfeltet på førersiden av bilen, og til slutt brøt den opp skikkelig og ble en ekte steinsprutskade. Jeg kjørte av veien og stoppet bilen og gikk ut og sjekket vinduet, og det var virkelig en skikkelig steinsprut. Fordi det at sprekken ble sittende rundt vinduet på førersiden av bilen slik at jeg ikke kunne la det hva, så for vi direkte til Ryd Bilglass og da fikk jeg hjelp etter en halv time.

glas
Vi fikk lånt en bil på stedet, men siden tennisen hadde allerede begynt, så kansellerte vi tennisen helt og for inn til byen og tok en kaffe i stedet. Det var morsomt det også, å bare henge med Stephen et øyeblikk og snakke om alt og ingenting. Det er ikke så ofte du tar deg tid til å virkelig henge med vennene dine, uten noen forpliktelse til å gjøre noe på samme tid. Lurer på hvorfor det er så egentlig?

Prosjekter i hjemmet
I tillegg til min nye opplevelse denne helgen så har vi også vurdert noen av de ulike prosjektene vi skal begynne å gjøre i hjemmet. Før vinteren er det ofte mye som må gjøres, og vi må komme i gang nå hvis vi skal holde tritt med alt. Jeg reparert den ødelagte nedløpet i går etter jobbet, så det er klart. Men vi trenger å tømme ut alle nedløpsrør på både huset og garasjen. Det er full med blader fra treet som står i fronten av huset, og det er ikke bra hvis det fastner. Dessuten må vi kutte ned hekken og oksygen treet, klippe plenen og få til noe maling på trappene (hvis vi har tid).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.