Det meste er klar for vinteren

Siden sist jeg skrev har jeg faktisk hatt tid å gjøre alt jeg skole til å gjøre, som jeg skrev da. Men i tillegg til å tømme alle nedløpsrør og kutte ned hekken og oksygen treet og malet trapper, så ble det også litt ny når det kommer til våre hagemøbler.
Det viste seg at treet hadde mugnet
Jeg hadde nettopp startet mitt prosjekt for å renovere våre møbler gjennom å male litt og sette på et nytt strøk for vinteren, da jeg så at treet hadde råtnet og begynte å mugne på flere steder. Det var rett og slett så ille at det ikke hadde blitt reddet, uansett hva innsats jeg ville ha gjort.
Min første tanke var selvfølgelig at det er langt til sommeren nå, og at det derfor kan vente det problemet, men så slo det meg at det er best å kjøpe møbler nå – fordi det ikke er sesong, og da de vanligvis utsolgt billigere.
Og hva rett jeg hadde! Det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet et par virkelig prisrimelig hagemøbler som jeg bestilte hjem fra trademax.no direkte – selvfølgelig på salg (Fordi det er etter sesongen). Det triste er jo at jeg måtte vente nesten seks måneder for å få til å bruke dem nå, men det er verdt det. Den gamle møblene kjørte vi rett til dump, så nå har de levd sitt livsløp.
Nyheter fra IL Sverre
I slutten av september ga IL Sverre ut et nyhetsbrev hvor de også hadde en god plan for aktiviteter som vil være i høst. Det var veldig interessant å lese gjennom, og jeg er glad for å se at de fortsatt kjører klubben fremover. Det er nå tid for Nordtrønderidrettens møteplass som dette året vil organiseres i Steinkjer. Jeg håper jeg vil være i stand til å ta meg dit denne helgen, men dessverre det ser det litt vanskelig ut ennå.
Men jeg anbefaler dere som har tid over til å gå dit. Det virker blant annet være et felles forum med Marit Breivik klokken 1200-1300 som vil gå under temaet «Ungdomsidrett – mestringsfokus».

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.